hannebrusgaard
20 14 00 62

Om Hanne

Hanne Brusgaard Petersen, født 1961, uddannet zoneterapeut og fysioterapeut.

Hanne har stor erfaring med undervisning, formidling og procesledelse i mange forskellige sammenhænge. Både til faggrupper af mange forskellige slags, til samarbejdspartnere og borgere på offentlige tilbud samt til deltagere ved foredrag, workshops og konferencer. Hanne er vant til med lige dele seriøsitet og humor at inddrage deltagerne og nå i mål med det, der er formålet.
 
Hanne har været ansat som leder og chef i det offentlige i 16 år. Her har hun stået i spidsen for utallige arbejdsgrupper, projekter og udarbejdelse af overordnede strategier i samarbejde med fagpersoner, medarbejdere og borgere.
 
Derudover har hun haft egen klinik for fysioterapi 10 år, har et importfirma for babyartikler og familien har haft plejebørn gennem 10 år udover egne 3 børn.
 
Hanne har skrevet flere artikler til Politiken og Nordjyske og sammen med kollegaer udgivet bogen ”Observation af barnets sansemotoriske kompetencer”.
 
Sammen med sine børn har Hanne medvirket i dokumentarprogrammet.
” Du er stadig hos mig”, Sammen om sorgen – personlige historier om at miste, på DRK.

 
Hanne har det sidste år åbnet sit hus - Casa Anne Maries Vej, hvor hun inviterer til Cafe Tøffetid samt livssaloner med forskellige emner gennem en facebookgruppe.
 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20140062, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
hannebrusgaard
Anne Maries Vej 22
9000 Aalborg
Telefon: 20140062
E-mail: info@hannebrusgaard.dk
CVR: 20866292
     
hannebrusgaard | Anne Maries Vej 22 | 9000 Aalborg | Tlf.: 20140062