hannebrusgaard
20 14 00 62

Bæredygtighed

Bæredygtighed er et must nu om dage, både når vi taler om miljøet og når vi taler om det mellemmenneskelige.

 

Bæredygtighed har for min familie og mig været en del af vores hverdag og værdier i mange år og vi har som mange andre, gjort vores bedste for at leve op til dette.

Vi har altid haft høns, haft køkkenhave, sorteret afald og være bevidste om ikke at bruge gift i vores have. Vi har aldrig haft en tørretumbler og madspild har aldrig været på tale. Med egne 3 børn, 3 plejebørn samt deres kammerater har det tværtimod været svært at holde trit med at fylde køleskabet op i takt med, det blev tømt.

 

Tilbage i 1998 startede vi import af Badespaden TummyTub, som udover at være en vidunderlig måde at bade babyer på, er den vand- og energibesparende og produceret i miljøvenligt materiale.

 

De senere år er der så kommet mere fokus på deleøkonomi og vi har airbnb udlejning i kælderen, bilen lejes ud via GoMore og et shelter til udlejning er under opførelse i haven. Der er velgørenhedsloppemarked i carporten, hvor du tager, det du kan bruge, bestemmer selv prisen og betaler det til en velgørende organisation.

 

Så jeg gør mit bedste for at leve op til at sikre miljøet for de næste generationer, selvom det kan være en jungle at finde ud af at gøre det rigtige. Heldigvis får vi hjælp af FN’s verdensmål og på dette link kan du finde inspiration til dit bidrag til en bæredygtig udvikling.

 

Der er dog et andet sted, hvor jeg tænker, vi også virkelige kan gøre en forskel for den verden, der er lige omkring os og det er i vore relationer.

 

For mig er relationer bæredygtighed i højeste potens. Vi har brug for at være en del af noget og vi har brug for at andre har brug for os og at vi laver noget vi finder meningsfuldt.

 

Når vi føler os som en del af noget, føler vi også et større ansvar for at passe på vore nære omgivelser og miljøet. Samtidig er det vigtigt, at vi i højere grad mødes på nye måder og derved får mulighed for at få nye relationer, bytte relationer og får nye perspektiver på livet samtidig med vi får mulighed for at bytte og udnytte de ressourcer vi hver især har.

 

Det er til stor gavn for den enkeltes livskvalitet og overskud i hverdagen, som så igen gør at man kan gøre mere for hinanden og miljøet.

 

Derfor har jeg også valgt at åbne mit hus op for andre via facebookgruppen Casa Anne Maries Vej. Her kan man komme til Cafe Tøffetid, hvor man bare er og laver unyttige ting. Man kan komme til forskellige livssaloner, hvor personer byder ind med det de kan til alles fælles glæde. Det kan være meditation, bogcafe, musik, ølsmagning o.s.v.

 

Det er fantastisk at se, hvordan hver enkelt person kommer og giver noget af sig selv og alligevel går der fra med mere end da de kom.

 

 

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20140062, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
hannebrusgaard
Anne Maries Vej 22
9000 Aalborg
Telefon: 20140062
E-mail: info@hannebrusgaard.dk
CVR: 20866292
     
hannebrusgaard | Anne Maries Vej 22 | 9000 Aalborg | Tlf.: 20140062